Op zoek naar een
trouwkostuum voor heren?

Hoe gaan we te werk?


1. Kennismakingsgesprek

Jouw ervaring begint met een persoonlijk gesprek waarin we jouw wensen en voorkeuren bespreken.

2. Maatopname

Onze deskundige stijladviseurs nemen nauwkeurig jouw maten op om een perfecte pasvorm te garanderen.

3. Stof- en stijlselectie

Samen bekijken we welke verschillende pakken er zijn in jouw maat, passend bij je persoonlijke wensen qua stof en stijl. Stel je toch liever zelf een kostuum samen? Dan kan je samen met je persoonlijke adviseur kijken wat de opties zijn binnen onze made-to-measure service. Ook hierin bieden we een groot gamma aan verschillende stijlen, stoffen en kleuren aan om jouw trouwkostuum samen te stellen. Met een maatwerk pak is het ook mogelijk om je trouwkostuum nog verder te personaliseren. Zo kan je leuke details zoals de voering en de knopen zelf kiezen.

4. Personalisatie en stylingadvies

Heb je een pak gekozen? Dan gaan we samen op zoek naar de perfecte afwerking. Een bijpassend hemd en de juiste schoenen zorgen samen met een stijlvolle riem voor een mooi geheel. Als kers op de taart kunnen we jouw outfit nog afwerken met een leuke das of strik. Ook hebben wij steeds een ruime selectie aan andere accessoires zoals pochetten en bretellen.

5. Verwerking retouches

Na jouw bezoek gaan onze collega’s van ons eigen naaiatelier aan de slag om alle aanpassingen aan jouw kostuum met de grootste zorg uit te voeren. We voeren alle retouches uit en zorgen ervoor dat je pak tijdig klaar is.

6. Finale aanpassingen en ophalen

Bij een volgend bezoek aan de winkel terug om je trouwkostuum opnieuw te passen na alle uitgevoerde aanpassingen door de collega’s van ons intern naaiatelier. Je bekijkt samen met je adviseur of het pak je als gegoten zit. De eventuele kleine laatste aanpassingen kunnen nu nog gedaan worden om een perfecte pasvorm te verzekeren.

7. Kostuum klaar

Trouwen maar!

Wat onze klanten zeggen

Prachtige collectie herenkleding.
Uitstekende service.

Werner Smeyers

Als je het hier niet vindt, vind je het nergens. Vriendelijke en behulpzame assistentie zonder opdringerig te zijn.

Dominique Bijnens

Topervaring bij Wellens Men! Geweldig kostuum, vriendelijk personeel. Aanrader!

David Snels

Op zoek naar een kaki groen kostuum, maar ze hadden zoveel opties bij Wellens Men! Het personeel hielp ons perfect. Bedankt voor de geweldige service en diverse selectie!

Steven & Britt

Niet alleen vond ik mijn perfecte kostuum, maar ook mijn getuige vond hier precies wat hij zocht! Het was fantastisch dat we als groep van vijf vrienden samen konden komen en allemaal met een smile.

Jens Verstappe

Veelgestelde vragen

Voor een trouwpak op maat is het aangeraden minstens 10 à 12 weken voor je trouwdag langs te komen. Voor de collectie trouwkostuums die we op voorraad hebben is een 6-tal weken
voor de trouw ruim voldoende. We hebben een eigen retouche atelier om de nodige aanpassingen uit te voeren. Zo zorgen we ervoor dat jouw trouwpak perfect op maat is.

Nee je kan ook steeds terecht zonder afspraak. Er is elke dag een groot team van adviseurs aanwezig om je op elk moment verder te helpen.

Maak je toch graag een afspraak? Dat kan makkelijk via de online module.

Dat kan zeker! We hebben een ruime collectie kostuums van verschillende merken, stijlen en kleuren in onze winkel. We hebben een eigen retouche atelier zodat we snel kunnen schakelen
indien nodig. We zorgen dat jouw kostuum in een mum van tijd perfect past.

Voor maatwerk kan dit zeker. Tijdens een bezoek aan onze winkel kan je uit een breed assortiment stoffen kiezen. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de beste keuze.
Daarnaast hangt er ook een ruime collectie kostuums in de winkel. Ook hier proberen we verschillende kleuren en stijlen aan te bieden.

De prijs van een op maat gemaakt trouwkostuum varieert afhankelijk van de gekozen stof en details. We bieden opties voor verschillende budgetten en bespreken graag de mogelijkheden
binnen jouw budget.

Meestal zijn er twee tot drie pasrondes nodig om een perfecte pasvorm te garanderen. We plannen deze afspraken in overleg met jou.

Ja, we bieden breed assortiment accessoires aan die jouw trouwoutfit compleet maken, zoals dassen, strikken, riemen, manchetknopen en schoenen.

We hebben geen specifieke limiet, maar om je een optimale service te bieden en ervoor te zorgen dat je voldoende aandacht krijgt, adviseren we meestal om het aantal begeleiders te beperken tot maximaal 4 personen. Als je van plan bent om met meer mensen te komen, kun je dat vooraf met ons bespreken, zodat we de best mogelijke ervaring voor je kunnen plannen.

Gemiddeld gezien ongeveer 2 uur. Dit is normaal gezien ruim voldoende om het volledige keuzeproces samen met je adviseur te doorlopen.