Modieuze trouwkledij
voor mannen
bij Wellens Men

Hoe gaan we te werk?


1. Kennismakingsgesprek

Het proces begint met een persoonlijk gesprek waarin we jouw wensen en voorkeuren bespreken.

2. Maatopname

Onze deskundige stijladviseurs meten nauwkeurig jouw maten op voor de perfect passende trouwkledij.

3. Stof- en stijlselectie

Samen bekijken we welke verschillende pakken er zijn in jouw maat, passend bij je persoonlijke wensen qua stof en stijl. Stel je toch liever zelf een pak samen? Dan kan je samen met je persoonlijke adviseur kijken wat de opties zijn binnen onze made-to-measure service. Ook hierin bieden we een groot gamma aan verschillende stijlen, stoffen en kleuren aan om jouw trouwkostuum samen te stellen. Met een maatwerk pak is het ook mogelijk om je trouwkledij nog verder te personaliseren, zoals het zelf uitkiezen van de voering en de knopen.

4. Personalisatie en stylingadvies

Na het kiezen van een pak adviseren we over afwerkingen zoals een bijpassend hemd en de juiste schoenen. Ook hebben wij een ruime selectie aan andere accessoires zoals strikken, dassen en bretellen die jouw outfit compleet maken.

5. Retouches

De collega’s van ons naaiatelier passen de trouwkleding aan met de grootste zorg. Alle retouches worden zorgvuldig uitgevoerd.

6. Finale aanpassingen en ophalen

Bij een volgend bezoek aan de winkel kom je terug om jouw trouwkostuum opnieuw te passen na alle uitgevoerde aanpassingen door de collega’s van ons intern naaiatelier. Je bekijkt samen met je adviseur of het pak je als gegoten zit. De eventuele kleine laatste aanpassingen kunnen nu nog gedaan worden om een perfecte pasvorm te verzekeren.

7. Kostuum klaar

Geniet van jouw trouwkleding op maat gemaakt!

Wat onze klanten zeggen

Prachtige collectie herenkleding.
Uitstekende service.

Werner Smeyers

Als je het hier niet vindt, vind je het nergens. Vriendelijke en behulpzame assistentie zonder opdringerig te zijn.

Dominique Bijnens

Topervaring bij Wellens Men! Geweldig kostuum, vriendelijk personeel. Aanrader!

David Snels

Op zoek naar een kaki groen kostuum, maar ze hadden zoveel opties bij Wellens Men! Het personeel hielp ons perfect. Bedankt voor de geweldige service en diverse selectie!

Steven & Britt

Niet alleen vond ik mijn perfecte kostuum, maar ook mijn getuige vond hier precies wat hij zocht! Het was fantastisch dat we als groep van vijf vrienden samen konden komen en allemaal met een smile.

Jens Verstappe

Veelgestelde vragen

Voor trouwkledij is het slim om minimaal 10 à 12 weken voor de grote dag langs te komen. Een bezoek voor onze direct beschikbare trouwcollectie is 6 weken van tevoren genoeg.
Ons retouche atelier staat klaar voor aanpassingen, zodat jouw trouwkleren naadloos aansluiten.

Het is niet noodzakelijk: zonder afspraak ben je ook welkom. Dagelijks staat een ervaren team klaar om je te adviseren.

Voorkeur voor een afspraak? Regel het eenvoudig online via deze link.

Absoluut! Onze uitgebreide trouwpakken selectie omvat diverse merken en stijlen. Dankzij ons retouche atelier passen we snel aan en zorgen we dat jouw pak perfect zit.

Bij maatwerk is dit zeker mogelijk. Kies uit een uitgebreid assortiment aan stoffen in onze winkel, waar onze adviseurs je helpen de juiste keuze te maken.

Onze collectie biedt ook kant-en-klare trouwkleding. Ook hier proberen we verschillende kleuren en stijlen aan te bieden.

De prijs van op maat gemaakte trouwkleding voor mannen varieert afhankelijk van de gekozen stof en details. We bieden opties voor verschillende budgetten en bespreken graag de mogelijkheden binnen jouw budget.

Vaak volstaan twee tot drie pasrondes voor een perfecte fit. We plannen deze graag samen met jou.

Ja, we bieden breed assortiment accessoires aan die jouw outfit compleet maken, zoals dassen, strikken, riemen, manchetknopen en schoenen.

We stellen geen harde limiet, maar om je een optimale service te bieden en ervoor te zorgen dat je voldoende aandacht krijgt, adviseren we meestal om niet meer dan 4 personen mee te nemen. Als je van plan bent om met meer mensen te komen, kun je dat vooraf met ons bespreken, om jou de best mogelijke ervaring te bieden.

Reken op ongeveer 2 uur, wat doorgaans volstaat om samen met je adviseur de perfecte keuze te maken.